Beoordelingen

Wat vond u van onze foodtruck?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Krok Eat
Average rating:  
 9 reviews
 by Renaud Degrande

Top kwaliteit..Luc Bellings eens laten langskomen, heel wat meer garnalen in kroketten dat bij Madame Croquet in Oostende die 10/10 kreeg...

 by Bjorn Hooft

Super lekkere garnaalkroketten, een van de betere zoniet de beste??????

 by Ann-Katrien en Steven

Wat een top foodtruck! Ze verzorgden de catering op ons tuinfeest vrienden. Het was van het eerste tot het laatste hapje super verzorgd en lekker. Ook de bediening liep heel vlot, zeker ook naar de vegetarische en glutenvrije gasten. Leuk dat ze een alternatief wilden voorzien!
We zouden niet kunnen zeggen wat we het beste vonden, zowel de mosselen, garnaalkroketten, calamares als visburger waren even fantastisch! Een echte aanrader dus!

 by C.Luca Kasteeldreef 13 Oudenburg

PROFICIAT De garnaalkroketten waren van hoogstande kwaliteit.
Doe zo verder !

 by Els Vandycke

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van onze triatlonclub 12beaufort Oostende, werkten wij voor de eerste keer samen met Krok Eat. En met succes: vriendelijke jongens, de gerechtjes waren zeer verzorgd en tevens was er een veggie alternatief voorzien. Iedereen was super tevreden! Mede dankzij hen hadden wij vorige week een topfeestje !!!

 by Toppertje!

Krok-eat verzorgde de receptie voor de inhuldiging van de stripmuur van de Kiekeboes in Westende en deed dat voortreffelijk...! De hapjes waren super lekker, alles was heel vers en alle aanwezigen waren meer dan tevreden. De bediening verloopt heel vlot en vriendelijk. Kortom, een echte aanrader!

 by Lieselot Verdin

Vorig weekend deze foodtruck op ons feestje gehad. Er is niets op aan te merken, alles was overheerlijk, fantastisch lekker, supervers, fingerlicking good?
Ook hele mooie truck, vriendelijke kerels, kortom een echte aanrader, niet twijfelen!

 by Lieven Bauwens

Echt top! Reeds meerdere keren met Krokeat samengewerkt (bedrijfsfeestjes, huwelijk, opendeurdag,...). Twee enthousiaste en stijlvolle kerels met superlekkere gerechtjes met superverse ingrediƫnten. Een foodtruck-aanrader.

 by Filip

2 jonge dynamische kerels toverden het beste uit de Noordzee vanuit de caravan op ons bord tijdens het verjaardagsfeestje van ons zoontje ! Een aanrader en zeker en vast voor herhaling vatbaar wat ons betreft !