Beoordelingen

Wat vond u van onze foodtruck?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Krok Eat
Average rating:  
 9 reviews
by Renaud Degrande on Krok Eat

Top kwaliteit..Luc Bellings eens laten langskomen, heel wat meer garnalen in kroketten dat bij Madame Croquet in Oostende die 10/10 kreeg...

by Bjorn Hooft on Krok Eat

Super lekkere garnaalkroketten, een van de betere zoniet de beste??????

by Ann-Katrien en Steven on Krok Eat

Wat een top foodtruck! Ze verzorgden de catering op ons tuinfeest vrienden. Het was van het eerste tot het laatste hapje super verzorgd en lekker. Ook de bediening liep heel vlot, zeker ook naar de vegetarische en glutenvrije gasten. Leuk dat ze een alternatief wilden voorzien!
We zouden niet kunnen zeggen wat we het beste vonden, zowel de mosselen, garnaalkroketten, calamares als visburger waren even fantastisch! Een echte aanrader dus!

by C.Luca Kasteeldreef 13 Oudenburg on Krok Eat

PROFICIAT De garnaalkroketten waren van hoogstande kwaliteit.
Doe zo verder !

by Els Vandycke on Krok Eat

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van onze triatlonclub 12beaufort Oostende, werkten wij voor de eerste keer samen met Krok Eat. En met succes: vriendelijke jongens, de gerechtjes waren zeer verzorgd en tevens was er een veggie alternatief voorzien. Iedereen was super tevreden! Mede dankzij hen hadden wij vorige week een topfeestje !!!

by Toppertje! on Krok Eat

Krok-eat verzorgde de receptie voor de inhuldiging van de stripmuur van de Kiekeboes in Westende en deed dat voortreffelijk...! De hapjes waren super lekker, alles was heel vers en alle aanwezigen waren meer dan tevreden. De bediening verloopt heel vlot en vriendelijk. Kortom, een echte aanrader!

by Lieselot Verdin on Krok Eat

Vorig weekend deze foodtruck op ons feestje gehad. Er is niets op aan te merken, alles was overheerlijk, fantastisch lekker, supervers, fingerlicking good?
Ook hele mooie truck, vriendelijke kerels, kortom een echte aanrader, niet twijfelen!

by Lieven Bauwens on Krok Eat

Echt top! Reeds meerdere keren met Krokeat samengewerkt (bedrijfsfeestjes, huwelijk, opendeurdag,...). Twee enthousiaste en stijlvolle kerels met superlekkere gerechtjes met superverse ingrediƫnten. Een foodtruck-aanrader.

by Filip on Krok Eat

2 jonge dynamische kerels toverden het beste uit de Noordzee vanuit de caravan op ons bord tijdens het verjaardagsfeestje van ons zoontje ! Een aanrader en zeker en vast voor herhaling vatbaar wat ons betreft !