Beoordelingen

Wat vond u van onze foodtruck?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews
by Els Vandycke on Blank Business Name

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van onze triatlonclub 12beaufort Oostende, werkten wij voor de eerste keer samen met Krok Eat. En met succes: vriendelijke jongens, de gerechtjes waren zeer verzorgd en tevens was er een veggie alternatief voorzien. Iedereen was super tevreden! Mede dankzij hen hadden wij vorige week een topfeestje !!!

by Toppertje! on Blank Business Name

Krok-eat verzorgde de receptie voor de inhuldiging van de stripmuur van de Kiekeboes in Westende en deed dat voortreffelijk...! De hapjes waren super lekker, alles was heel vers en alle aanwezigen waren meer dan tevreden. De bediening verloopt heel vlot en vriendelijk. Kortom, een echte aanrader!

by Lieselot Verdin on Blank Business Name

Vorig weekend deze foodtruck op ons feestje gehad. Er is niets op aan te merken, alles was overheerlijk, fantastisch lekker, supervers, fingerlicking good😋Ook hele mooie truck, vriendelijke kerels, kortom een echte aanrader, niet twijfelen!

by Lieven Bauwens on Blank Business Name

Echt top! Reeds meerdere keren met Krokeat samengewerkt (bedrijfsfeestjes, huwelijk, opendeurdag,...). Twee enthousiaste en stijlvolle kerels met superlekkere gerechtjes met superverse ingrediënten. Een foodtruck-aanrader.

2 jonge dynamische kerels toverden het beste uit de Noordzee vanuit de caravan op ons bord tijdens het verjaardagsfeestje van ons zoontje ! Een aanrader en zeker en vast voor herhaling vatbaar wat ons betreft !